Vinner Jannik Sinner Australian Open i tennis? Oddsen på att han eller Carlos Alcaraz gör det är fantastiska hos Bethard.

Knasiga Bethardodds på Australian Open

Undrar om man gått på någon slags autopilot här eller vad som har hänt. Klart är i alla fall att det här är helt, helt tokigt och det kan vara en god idé att spela oddsen innan de rättas till.

Slutsegrarodds Australian Open 2025 hos Bethard

Visst är det långt kvar till Australian Open i början av nästa år, men det är inte längre än att det går att göra en väldigt kvalificerad analys av hur det kommer se ut. Det kommer vara som nu, ungefär.

Carlos Alcaraz är favorit i Australian Open 2025

Carlos Alcaraz kommer ha klart högst kapacitet av alla spelare och lita på att han kommer vara otroligt sugen på att vinna den enda slam han ännu inte vunnit. Han har hittills misslyckats ett par gånger i Australian Open men det är just ett par gånger, och båda gångerna har han kommit in till turneringen med problem. Det finns absolut ingenting som talar för att han skulle ha det svårare i just Australian Open. Det är snarare så att förhållandena borde passa honom väldigt bra.

Jannik Sinner är första utmanare

Jannik Sinner har en väldigt god chans att vara världsetta när Australian Open drar igång. Seedad som etta eller tvåa lär han i alla fall vara och efter en vintervila är chansen att Sinner är i fysiskt gott skick god. Sinner är mer stabil än Alcaraz men har kanske lite lägre kapacitet. Utmana kommer han i alla fall göra.

När Australian Open startar kommer det där vara de två favoriterna. Man ska aldrig lova något när det gäller idrott eller odds men det skulle chocka mig om de inte spelades som de två favoriterna. Jag tror båda två kommer stå i under 3 gånger pengarna i odds.

Novak Djokovic är inte en sannolik vinnare

Den felande länken, och den som gör att oddsen är så vansinnigt bra på Alcaraz och Sinner, är Novak Djokovic som alltså spelas som favorit till att vinna Australian Open 2025 hos Bethard. Jag har väldigt svårt att förstå det.

För även om Djokovic så klart kan vara bättre än han var i både Wimbledon och Australian Open. Sanningen är att han inte vunnit någon turnering i år och även om man knappast ska räkna bort tidernas bästa tennisspelare. Om han ska vinna fler Grand Slam-turneringar, då måste han vara skadefri, han måste vara matchtränad, och han både vara uppe på sin absoluta toppnivå. Har han det där i sig fortfarande? Fullt möjligt, men att göra honom till favorit i en Grand Slam-turnering numera, det är bara ett jättestort misstag, ingenting annat. Det ska också sägas att det är ett halvår kvar till den här turneringen. Djokovic är 37 år gammal. Han blir inte bättre för varje halvår som går precis.

För mig är korrekta odds att Alcaraz är favorit och borde stå i under 2,50. Bakom honom Sinner som borde stå i drygt 2,50. Och så är ett rimligt odds på Djokovic 5 gånger pengarna någonting. Jag tycker också att värderingen är både enkel och säker. Det finns inget hokus pokus i den. Man har helt enkelt missat lite i oddsen hos Bethard och då ska man ju som spelare så klart vara där och sticka fram nosen innan de märker det.

Vem ska man ta då? Alcaraz eller Sinner?

Varför inte spela både Alcaraz och Sinner?

Ja, den konservative tar väl båda. Det är angränsande till osannolikt att någon annan än dessa två vinner turneringen. Och med oddsen som de sitter nu kan man göra en fin vinst i så fall oavsett vem av dem som vinner. Men om jag måste välja. Jag tycker Alcaraz är ganska liten favorit. Om man ska jämföra med Wimbledon senast så var Sinner favorit där. Jag tror de kommer vara rätt nära varandra i odds inför turneringen så vill man sitta med det största värdet tar man nog Sinner till toppfina nästan 4 gånger pengarna just nu.

Bethard satsar på tennis rent allmänt och har slutsegrarodds på i princip alla tennisturneringar som finns så gillar man tennis och att satsa någon krona emellanåt, då är det klokt att ha Bethard som ett av sina alternativ. Så länge man enbart spelar för pengar man har råd att förlora och håller sitt spelande ansvarsfullt, givetvis.