Foto: Getty images via AFP.

Lördagens höjdpunkter i sportvärlden

Om hela dagen är en enda stor höjdpunkt, hur gör man då?

Vi på TVmatchen försöker, som vanligt, plocka ut det allra mest saftiga i ett litet urval av höjdpunkter.

För att läsa mer om något event – Klicka på rubriken

Från 13 – Golf i Europa

I damernas The Open, Women´s Open har vi svenskt med i toppen i form av Louise Rydqvist som är tre slag från täten.

Även på herrarnas DP World Tour har vi en spelare med långt fram. Christofer Blomstrand är där bara ett slag från ledning.

13:00 Women´s Open och 13:30 DP World Tour från Danmark. En uppvärmning till vad som komma skall i golfväg senare ikväll…

Foto: AFP.

13:30 – Fin tidig match från Premier League

Den tidiga matchen från Premier League idag är en godbit. Manchester United, som vann med nöd och näppe hemma mot Fulham i första omgången, åker idag till Brighton för att möta ett klart tuffare motstånd än förra veckan.

Foto: AFP.

14:45 – F1-kval från Nederländerna

Max Verstappen har plötsligt fått motstånd i Formel 1-cirkusen och allt blir genast så mycket mer intressant. Idag kval till Verstappens hemma-Grand Prix i Nederländerna.

Foto: AFP.

15:00 – Orkar Malmö ladda om?

Efter misslyckandet i Europa i veckan ska Malmö FF försöka ta nya tag i Allsvenskan och åka och hämta tre poäng på Guldfågeln i Kalmar. Löser man det?

16:00 – Tipsextratid och fem PL-matcher

Fem Premier League-matcher på klassisk tipsextratid idag. Manchester City och Tottenham de större lagen som är i elden men möjliga relativt enkla hemmamatcher för dem. Kanske ska man istället välja Crystal Palace-West Ham eller Southampton-Nottingham? Valet är fritt. Samtliga matcher sänds via stream på Viaplay.

16:20 – V75 med drömjackpot

Stor travdag från Bergsåker utanför Sundsvall. Drömjackpot på V75, 75 miljoner enligt prognosen men också bra sport. Sundsvall Open Trot med Sveriges kanske två bästa hästar ska avgöras under eftermiddagen.

18:30 – Toppmatch i Premier League

Aston Villa-Arsenal från Villa Park. Arsenal utmanar om titeln i år, men det här är en av de tuffaste bortamatcherna som finns i Premier League. Håller Arsenal för favorittrycket?

19:00 – Dubbelt svenskt i toppen i FedExCup

Andra slutspelstävlingen av tre på PGA-touren den här veckan och två svenskar kommer idag gå i den näst sista bollen. Ludvig Åberg trea och Alex Norén fyra inför dagen. Åberg bara något enstaka slag från att bli favoriten till att vinna tävlingen. Sällan har två svenskar haft en så god chans att vinna en så stor golftävling som nu i helgen.

Plus massor, verkligen massor av annat. All sport finns i vår matchlista på startsidan, det mesta dessutom med försnack.