Foto: AFP

Söndagens höjdpunkter i sportvärlden

Fotboll, massor av fotboll och dessutom några riktiga toppar. Plus en hel del annat.

Häng med när vi på TVmatchen, precis som varje dag, plockar ut det allra mest intressanta från sportens värld.

För att läsa mer om något event – Klicka på rubriken

13:30 – Old Firm

Kanske inte världens bästa fotbollsmatch rent kvalitetsmässigt men alltid en av de hetaste. Idag är det Celtic som har hemmaplan på Celtic Park i Glasgow och man är också storfavorit till att ta hem de tre poängen mot Rangers.

14:00 – Allsvenskan kan avgöras

Ettan mot tvåan i Allsvenskan, Malmö mot Djurgården. Malmö kan i stort sett avgöra Allsvenskan med tre poäng hemma på Eleda Stadion idag. Om Djurgården vinner, då kan den sista tredjedelen av serien bli spännande.

15:00 – Formel 1

Italiens Grand Prix på Monza och F1 har blivit mycket mer spännande den senaste tiden. Max Verstappen i sin Red Bull-bil vinner inte längre allt. Idag startar han dessutom långt bak och kommer få det väldigt svårt att vinna loppet.

17:00 – Manchester United – Liverpool

En av klubblagsfotbollens största matcher, derbyt i nordväst mellan United och Liverpool. Liverpool den här gången storfavorit att vinna, trots bortaplan.

17:00 – Åttondelsfinaler i US Open

Åttondelsfinalerna i US Open pågår under hela kvällen och en bra bit in på natten svensk tid.

18:00 – Tour Championship ska avgöras

Ikväll ska allt avgöras och vinnaren av årets säsong på PGA-touren ska plockas fram när den sista slutspelstävlingen i FedExCup, Tour Championship, har sin sista runda. Världsettan Scottie Scheffler har en stor ledning inför dagen och väntas bli mycket svår att fånga in för de andra. Ludvig Åberg startar sista rundan på en tiondeplats.

20:45 – Toppmatch från Serie A

Juventus mot Roma, alltid ett hett möte och i vanlig ordning, det är två förväntade topplag. Juventus har börjat starkt, Roma har börjat svagt. Fortsätter den trenden i Turin under kvällen?

21:30 – Blir det proppen ur nu för Real Madrid?

Svag start på La Liga för Real Madrid och kanske ännu mer alarmerande. Det gigantiska nyförvärvet Kylian Mbappe har inte alls kommit igång. Släpper det ikväll hemma på Santiago Bernabeu mot Real Betis? Kanske.

Givetvis även massor av annan fotboll. En extra V75 med Svenskt Travderby. Och en hel del annat. Allt hittas i vår matchlista, det mesta dessutom med tillhörande försnack.