Foto: AFP

Tisdagens höjdpunkter i sportvärlden

Hur har vi det då idag tisdag? Finns det några höjdpunkter trots att detta inte är en Champions League-vecka?

Det kommer matcher i Europa League och Conference League den här veckan, men inte förrän imorgon och på torsdag. UEFA anses visst inte att vi sportälskare ska få det så bra som förra veckan med tre raka europakvällar.

Redan idag dock, en hel del fotboll, och annat. Det här är vad vi inte tycker man ska missa idag.

För att läsa mer om något event – Klicka på rubriken

13:10 & 13:40 – Finaler på ATP-touren

Tisdag, men ändå finaler på ATP-touren. ATP har börjat mixtra med schemat och vissa turneringar spelas därmed inte från måndag till söndag som det alltid varit.

Idag två finaler från Kina, med just en kines i varje final. Lorenzo Musetti mot Juncheng Shang i Chengdu och Marin Cilic mot Zhizhen Zhang i Hangzhou.

19:00 – Hockeyfrossa

Hemmapremiär för Djurgården i Hockeyallsvenskan, med debut av den gamla djurgårdshjälten Patrick Thoresen.

Men också, fem matcher från SHL där det bara är att välja och vraka som tittare.

21:00 – Förväntad uppvisning av Real Madrid

Kanske inte alltid så spännande när topplagen ställs mot de lite svagare lagen i La Liga men med Real Madrid uppställning framåt kan det i stort sett inte bli tråkigt.

Vilka spelare väljer Real framåt ikväll? Det spelar knappt ens någon roll. Fyra av världens bästa offensiva spelare kommer spela i anfallet för Real, oavsett vilka de väljer.

Alaves är det som har den minst sagt utmanande utmaningen att försöka stå emot under kvällen.

Utanpå detta spelas det skånederby tillika en toppmatch i Superettan under kvällen. Plus flera matcher från Ligacupen i England med bland annat Manchester City hemma på Etihad Stadium. Plus så klart massor av annat. Allt kan hittar i vår matchlista, mycket med tillhörande försnack.