Foto: AFP

Torsdagens höjdpunkter i sportvärlden

Torsdag och vi börjar varva upp inför helgen. Massor av intressant sport redan idag, och vi på TVmatchen plockar ut det vi anser är allra viktigast.

För att läsa mer om något event – Klicka på rubriken

Morgonen och förmiddagen

Två ATP-turneringar från Kina den här veckan och de spelas på morgon- och förmiddagstid. Bland annat den tidigare topp-10-spelaren Kei Nishikori spelar under förmiddagen. Även den lynnige, men mycket sevärde, Fabio Fognini spelar sin första match för veckan.

09:30 och 13 – Toppgolf från England

Inget spel på PGA-touren den här veckan men väl en av de absolut största tävlingarna på DP World Tour. BMW Championship och några av världens bästa spelare är på plats, bland annat Rory McIlroy.

Från 09:30 kan en extrasändning med bland annat McIlroy och svenske Jesper Svensson följas på Viaplay.

Huvudsändningen på Viaplay och V Sport Golf startar klockan 13.

18:45 – Tidiga Champions League-matcher

Dag tre av tre den här veckan när det kommer till Champions League. Dagens tidiga matcher är Röda Stjärnan-Benfica och Feyenoord-Bayer Leverkusen.

Extra intressant med Leverkusen så klart som var ett av de bästa lagen i Europa förra säsongen, men då höll man till i Europa League. Återstår att se vad Xabi Alonso och hans mannar kan leverera i den allra största turneringen.

19:00 – Toppmatch från Allsvenskan

Precis som igår en ensam match från Allsvenskan idag när Djurgården tar sig till Göteborg för att möta Häcken.

Malmö tappade poäng igår, också i Göteborg men mot GAIS. Kanske sista chansen för Djurgården att kunna hänga på Malmö i toppen här ikväll.

21:00 – Fina matcher från Champions League

Atalanta-Arsenal, Atletico Madrid, eller Monaco-Barcelona? Problemet med kvällen kan vara att det möjligen är lite svårt att välja. Även den något mindre profilerade matchen Brest-Sturm Graz spelas på den här starttiden.

Även massor av annan sport, precis som alltid, och allt finns i vår matchlista, mycket med tillhörande försnack, precis som vanligt.